Despre noi

Începând din 2019

O comunitate rezidențială excepțională

Proiectul E-novation Loft s-a născut atunci când fondatorii săi au decis că dacă vor să aibă o locuință așa cum visează trebuie să și-o facă cu mâna lor.

Cele două blocuri vor cuprinde 35 apartamente de lux (ce vor fi livrate în stadiu complet de finisare), iar cele 4 case pe 2 nivele aflate în incinta complexului vor acomoda 4 familii.

Pentru a întregi caracterul de comunitate unde toată lumea într-adevăr se cunoaște cu toată lumea, rezidenții complexului imobiliar E-novation Loft vor avea în exclusivitate acces la un părculeț aflat în spatele blocurilor.

Proiectul a luat în considerare, încă de la etapa de design, o multitudine de aspecte de calitate a vieții care s-au reflectat apoi și în execuția construcției precum și în calitatea materialelor folosite. Aceste aspecte de calitate a vieții au dus și la pregătirea serviciilor de concierge de care vor beneficia toți rezidenții complexului.


1 Comunitate

Oameni de calitate, cu care îți face plăcere să fii vecin


7 Clădiri

2 blocuri, 5 case40 de familii

Comunitatea o fac oamenii


90 Locuri de parcare

Mai mult de 2 locuri pentru fiecare familie

Descriere

Apartamente

Toate apartamentele vor fi livrate în stadiu complet de finisare, cu toate băile complet utilate și pardoselile din toate încăperile în forma finală.

Fiecare apartament va avea 2 sau 3 dormitoare precum și un living spațios la care este atașată o bucătărie deschisă.

De asemenea, toate apartamentele (cu o singură excepție) vor beneficia de 3 băi, balcoane generoase, spații pentru dressing-uri dar și de posibilitatea de a achiziționa câte o boxă subterană.

plan_ap

Fiecare bloc va avea 5 nivele locative (Parter + 4 etaje), iar pe fiecare etaj (cu excepția etajului 4) sunt situate câte 4 apartamente.

Fiecare apartament va beneficia de cel puțin 2 locuri de parcare, din care cel puțin unul în parcarea subterană.

Planurile prezentate pe această pagină au doar un caracter informativ.